NATUR

Loading...

Naturen i og omkring Fjaltring er helt enestående. Blot få kilometer fra  Gæstehuset stoppede enorme isbræer for 15.000 år siden under den seneste istid og det har skabt et råt og kuperet landskab, der er en del af UNESCO Global Geopark Vestjylland. Naturen tiltrækker året rundt surfere, vandrefolk, lystfiskere, fugleelskere og cyklister.

UNESCO Global Geopark Vestjylland:
Byder på helt unikke naturoplevelser for både børn og voksne. Find mere inspiration til oplevelser i geoparken her: www.geoparkvestjylland.dk

Vandring:
Vi har forslag til vandreture med start i Gæstehuset – på 5, 10 og 18 km. Du oplever det vilde Vesterhav, de store istidsskrænter ved Bovbjerg Fyr og det store åbne landskab. Kører du 10 km mod øst til landets tredjestørste skov, Klosterheden, finder du mange afmærkede stier med udsigt til bæverdæmninger og rådyr og kronvildt. Her kan du desuden køre mountainbike, og hvis ikke du har medbragt din egen, så kan du leje end hos Bikepoint Klosterheden.

Cykelture:
Gæstehuset ligger på Vestkystruten som er Danmarks måske smukkeste cykelrute. Der er garanti for frisk havluft, plads til eftertanke og smukke vesterhavssolnedgange.

Surfing:
Stranden ved Fjaltring og Trans byder på gode muligheder for brætsurfing for erfarne surfere. Læs mere om surfing ved Høfde Q her.